spacer.gif
spacer.gif

SAJTÓKÖZLEMÉNY


Kiadja: MILTON Hitelezési Zrt.
Dátum: 2007. július 11. azonnali közlésre

Milton - Hitel és lízing egy kézből

A PSZÁF E-I581/2007. számú határozatával engedélyezte a MILTON Hitelezési Zrt. pénzügyi vállalkozásként történő megalapítását és működését, így az ingatlanlízingre szakosodott MILTON Finanszírozási Zrt. lízingszolgáltatásai mellett a cégcsoporttól már hitel is igényelhet?.

A MILTON Finanszírozási Zrt. 2006 októbere óta kínál elsősorban kis- és középvállalkozásoknak, valamint önkormányzatoknak ingatlanalapú lízingfinanszírozási lehetőségeket. Az új cég alapításának hátteréről a vezérigazgató, Körtvélyessy László az alábbiakat mondta:
?A gyorsan növekedő ingatlanpiac minőségi finanszírozási igényeit felismerve döntöttünk úgy 2006 nyarán, hogy ingatlan alapú pénzügyi szolgáltatásokat fogunk nyújtani. Már a lízingtevékenység elindításakor tudtuk, hogy a potenciális piaci szereplők finanszírozási igényeinek teljesebb körű kiszolgálása érdekében elengedhetetlen egy hitelezési tevékenységet folytató társaság létrehozása is. Ennek első lépése volt a 2006. november 27-i keltezés? Alapító Okirattal létesített MILTON Hitelezési Zrt. pénzügyi vállalkozásként történő megalapítása, amely 2007. június 13-tól immár hatályos engedéllyel is rendelkezik.?
A társaságok piaci erejét a vezetőség és a munkatársak több éves pénzügyi tapasztalatai, a tulajdonos Wallis csoport kiemelked? ingatlanpiaci kompetenciája, valamint pénzügyi és menedzsment támogatása jelenti.


További Információ:

Kese Ingrid
Marketing munkatárs

MILTON Finanszírozási Zrt.
1138 Budapest, Váci út 141.
Tel.: 1/880-1311
Fax: 1/880-1313
Mobil: 20/581-4075
Email:kese.ingrid@miltonzrt.hu

< vissza