spacer.gif
spacer.gif

SAJTÓKÖZLEMÉNY


2006. november 18-án a Milton Finanszírozási Zrt. a Magyar Lízingszövetség Közgyűlésén egyhangú döntéssel felvételt nyert a tagok közé. A finanszírozási cég ősszel indította el pénzügyi lízing tevékenységét.

„Örülünk, hogy felvételt nyertünk a Lízingszövetségbe. Bízunk abban, hogy a Lízingszövetség ?sszel megújult vezetőségével és a közelmúltban megalakult szakmai bizottságokkal hatékony együttműködést alakítunk ki. A tagok többéves tapasztalatára és a kölcsönös együttműködésre építve, nekünk, mint induló lízingcégnek nagy támogatást jelent ez a tagság.”- mondta Körtvélyessy László a Milton Zrt. vezérigazgatója.

A Magyar Lízing és Finanszírozó Társaságok Szövetsége 16 éve működik, a felvételt nyert 5 új jelentkezővel együtt, jelenleg 48 tagja van a szövetségnek.

Háttérinformáció:

A Milton Finanszírozási Zrt., amelyben a Wallis Befektetési, Gazdasági Tanácsadó és Vagyonkezelő Zrt. 100 százalékos befolyásoló részesedéssel bír, 2006 októberétől nyújt a kis- és középvállalatoknak, valamint önkormányzatoknak és önkormányzati projekteknek országszerte ingatlan alapú finanszírozási lehet?ségeket, 100 millió és 1 milliárd forint közötti értékben. Jövő év második felére tervezi magánszemélyek részére ingatlanlízing bevezetését.


További Információ:

Kese Ingrid
Marketing munkatárs

MILTON Finanszírozási Zrt.
1138 Budapest, Váci út 141.
Tel.: 1/880-1311
Fax: 1/880-1313
Mobil: 20/581-4075
Email:kese.ingrid@miltonzrt.hu

< vissza