spacer.gif
spacer.gif

SAJTÓKÖZLEMÉNY


2006-10-09-én lezajlott a Wallis Zrt. és a Milton Finanszírozási Zrt. - korábban Dom Ingatlanlízing Pénzügyi Szolgáltató Zrt.- között létrejött adásvételi szerződés záró tárgyalása. Így minden feltétel adott, hogy a Milton Finanszírozási Zrt., amelyben a Wallis Befektetési, Gazdasági Tanácsadó és Vagyonkezelő Zrt. 100 százalékos mértékű közvetlen befolyásoló részesedéssel bír, elindítsa pénzügyi lízing tevékenységét.

„Felismerve a gyorsan növekedő ingatlan lízing piacon a minőségi szolgáltatások iránti igényt döntöttünk úgy, hogy elindítjuk pénzügyi szolgáltatásainkat. Erős háttérrel, a Wallis csoport kiemelkedő ingatlanpiaci kompetenciájával, pénzügyi és menedzsment támogatásával jelentős piaci előnyre tehetünk szert a versenytársakkal szemben.”- mondta Körtvélyessy László a Milton Zrt. vezérigazgatója.

Felmérve egy cég alapításához szükséges időintervallumot döntöttünk egy eladó, PSZÁF engedéllyel rendelkező, ingatlanlízing tevékenységét most indító vállalkozás megvásárlásáról.

A Milton Zrt. a munkatársak több éves pénzügyi tapasztalataira támaszkodva, induláskor a kis- és középvállalatoknak, valamint önkormányzatoknak és önkormányzati projekteknek nyújt ingatlan alapú finanszírozási lehetőségeket.

Jövő év második felére tervezzük magánszemélyek részére ingatlanlízing bevezetését, ügynökhálózaton keresztül.

További Információ:

Kese Ingrid
Marketing munkatárs

MILTON Finanszírozási Zrt.
1138 Budapest, Váci út 141.
Tel.: 1/880-1311
Fax: 1/880-1313
Mobil: 20/581-4075
Email:kese.ingrid@miltonzrt.hu

< vissza